Mitch Keller en Ein dieser Tage

Mitch KellerEind augustus bracht Mitch Keller al de single “Einer deiser Tage” uit, maar nu enkele maanden later is ook de videoclip hiervan verschenen. Het nummer heeft inmiddels de eerste plaats in de Deutschland Konservative-hitlijst behaald.

Het nummer is de titelsong van het gelijknamige album “Einer dieser Tage” en is fris, vrolijk en popachtig. Naast dat het een liefdesmetafoor is gaat het ook over het belangrijke moment waarop je hele leven veranderd en de wereld die je kent van de ene op de andere seconde in een positieve richting verschuift. Het album is voor de in 1973 geboren Mitch Keller zijn debuutalbum.

Bekijk hier Mitch Keller en Ein dieser Tage:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *