web analytics

Kastelruther Spatzen en Après-Ski Kulthits im Party-mix

Kastelruther SpatzenDe Kastelruther Spatzen hebben een après-ski-album uitgebracht met de titel Après-Ski Kulthits im Party-mix.

Normaal gesproken spelen de Kastelruther Spatzen rustige muziek, maar voor dit album zijn de bekende nummers van de groep onder handen genomen door DJ Müsli en daar zijn nu echte feestnummers van gemaakt. De stem van Norbert Rier is wat bewerkt en is het tempo flink omhooggegaan. Nu klinken de liedjes meteen als een feestje, zo is “Tränen passen nicht zu dir” ineens een stuk vrolijker en bij “Herzschlag für Herzschlag” kun je helemaal niet meer stilzitten. Ook staan er twee gloednieuwe nummers op het album: “Après Ski” en “Männer aus den Bergen

Beluister hier Kastelruther Spatzen en “Herzschlag für Herzschlag“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven