web analytics

So viel Heimlichkeit van 13 december 2015

NDROp zondagochtend 13 december zendt de NDR het programma So viel Heimlichkeit – Lieder und Geschichten im Advent.

De derde kaars mag aan op deze derde adventszondag en de voorbereidingen voor de kerst zijn in de hoogste versnelling. Maar nu is het tijd voor drie kwartier kerstliedjes, en voor kerstverhalen en kerstgedichten van prominenten.

Zo krijgen we te horen “Es ist ein Ros entsprungen“, “O Tannenbaum” en “Süßer die Glocken nie klingen” maar ook de klassieke stukken Jauzet frohlocket en Laudate Dominum. De acteur Gunter Schoß vertelt een kerstverhaal met geschenken en natuurlijk een kerstboom.

Uitzending: zondag 13 december om 08:00 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven