web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg van zaterdag 9 maart 2024

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 9 maart was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van Schlager-Spaß mit Andy Borg en deze uitzending is nog een maand via internet te zien.

Presentator en zanger Andy Borg nodigt in zijn wijnlokaal weer verschillende sterren uit de schlager- en volksmuziekwereld uit die hun grootste hits, maar ook hun nieuwste hits en de beste evergreens zingen. De muzikale gasten zijn Hansi Hinterseer die dit jaar dertig jaar op het podium staat en zeventig jaar is geworden. Andere muzikale gasten zijn: Marc Pircher, Dennis Nussbeutel & seine Musikanten, Fausta Gallelli, Nick MacKenzie, Claudia Jung, Stimmen der Berge en Kees Haak, de zoon van de Nederlandse zanger Nico Haak.

Deze uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg is tot 8 april te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven