web analytics

Die große Schlagerüberraschung für Florian Silbereisen van 16 maart 2024

Op zaterdag 16 maart is bij de ARD het programma Die große Schlagerüberraschung für Florian Silbereisen te zien.

Zo’n show is er nog nooit geweest: voor het eerst wordt een presentator verrast met een complete show in zijn eigen show! Florian Silbereisen denkt DJ Ötzi te verrassen met een show voor zijn verjaardag. Maar de waarheid is dat DJ Ötzi het lokaas is. Want het is niet DJ Ötzi die verrast wordt, maar Florian Silbereisen, wiens zaterdagavondshowcarrière 20 jaar geleden begon.

Iedereen weet het – behalve Florian die zich zoals altijd intensief heeft voorbereid. Maar dan duikt Barbara Schöneberger plotseling op en zorgt voor de ene verrassing na de andere. Tal van sterren, vrienden en metgezellen zijn in het geheim naar Leipzig gereisd voor het evenement: Howard Carpendale, Maite Kelly, Joko Winterscheidt, Anastacia, Andy Borg, Matthias Reim, Anna Ermakova, die Ehrlich Brothers, Ministerpräsident Dr. Reiner Haseloff und seine Frau, Wencke Myhre, Mickie Krause, Ross Antony, Ben Zucker, Semino Rossi, Marianne Rosenberg, Thomas Anders en vele anderen.

Florian zegt zelf over de avond:”Ik heb echt veel meegemaakt in veel shows in de afgelopen 20 jaar, maar zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt! Het kon niet verrassender zijn! Toen Barbara plotseling voor me stond zonder enige waarschuwing, was het eerst een schok voor me, ik wist niet eens wat er aan de hand was. Maar het werd al snel de meest emotionele show van mijn leven, waarvoor ik alleen maar heel, heel erg bedankt kan zeggen!”

Uitzending: Zaterdag 16 maart om 20:15 bij ARD

1 gedachte over “Die große Schlagerüberraschung für Florian Silbereisen van 16 maart 2024”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven