web analytics

Die Beatrice Egli Show van 6 april 2024 bij NDR

Op zaterdag 6 april is bij de NDR het programma Die Beatrice Egli show te zien.

Te gast in de show van de Zwitserse zangeres en presentatrice Beatrice Egli zijn onder andere Howard Carpendale, Kerstin Ott, Ben Zucker, Semino Rossi, Marianne Rosenberg en Lucy Diakovska. Net als pianist en zanger Michael Kaeshammer, Alina, Alexander Eder en het ensemble van de musical Frozen.

Beatrice Egli zegt:”Het is absoluut fantastisch om de meest succesvolle sterren van de Duitse muziekwereld op mijn podium te mogen verwelkomen voor mijn komende show. Het wordt weer een vuurwerk van emoties, want supersterren als Kerstin Ott, Semino Rossi, Ben Zucker en Howard Carpendale hebben mijn uitnodiging geaccepteerd. Zij zijn degenen die garant zullen staan voor een unieke sfeer. Maar ik heb voor mijn publiek ook een aantal zeer rustige en verrassende momenten ingelast die onder je huid zullen kruipen. Want het is juist deze mix die mijn show bijzonder maakt.”

Uitzending: Zaterdag 6 april om 20:15 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven