web analytics

Vrouw van die Amigos Karl-Heinz overleden

die Amigos

Verdrietig nieuws voor die Amigos zanger Karl-Heinz Ulrich. Zijn vrouw is overleden aan de gevolgen van kanker en alle optredens van die Amigo’s zijn geannuleerd.

Karl-Heinz (75 jaar) en zijn vrouw Doris (71) waren 44 jaar getrouwd, maar nu heeft hij afscheid van haar moeten nemen. Doris zou vredig en zonder pijn zijn ingeslapen, omringd door haar familie in een ziekenhuis in Hessen. Karl-Heinz Ulrich vertelde aan BILD: “Doris heeft gevochten en toch verloren. Helaas moesten we haar laten gaan. Ik mis haar enorm. Het gaat goed met haar waar ze nu is! Ze is nog steeds bij ons”.

In 2021 kreeg ze de diagnose kanker nadat er knobbeltjes ontdekt werden in har borst. Doris kreeg een rits van behandelingen en onderging bestraling en hormoontherapie. Ook werden haar lymfeklieren verwijderd. “Ze deed alles en klaagde nooit,” zegt Karl-Heinz. “Gelukkig had ze geen pijn. Haar haar viel uit, haar nagels braken. Maar ze was ervan overtuigd: ‘Het komt goed met me. Ik kom er wel doorheen! Daarna volgden chemotherapie tabletten. “Maar Doris wilde leven, vocht en was vol hoop! Ik ook. We zijn als gezin bij elkaar gebleven. Alleen samen kom je hier doorheen,” herinnert Karl-Heinz zich.

Maar de kanker verspreidde zich en eind 2023 was ook haar lever aangetast. “Plotseling zaten de uitzaaiingen overal,” vertelt de zanger verdrietig. “Ze waren te snel en te agressief uitgezaaid”. Maar Doris bleef optimistisch tot het einde – zelfs toen ze een paar dagen voor haar dood het ziekenhuis in moest. “Ze wilde daar weer beter worden en dacht dat ze weer naar huis zou komen”.

Ze wordt nu op 14 februari – Valentijnsdag – begraven op de begraafplaats in Villingen bij haar familie. Karl-Heinz en zijn broer Bernd (73) hebben de “Amigos” optredens tot eind februari afgezegd. Karl-Heinz kan zich nog niet voorstellen om weer op het podium te staan. “Het moet op de een of andere manier doorgaan. Doris hield ervan, dit leven,” zegt de Schlagerzanger.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven