web analytics

Duitse muziek bij ONS in april 2024

ONS

In de maand april is bij de Nederlandse zender ONS vier weken lang op zondag een uur lang een programma met Duitse muziek te zien.

Melodien der Berge – Wilder Kaiser

Presentator Michael Harles gaat op muzikale reis naar de Wilder Kaiser. Hij laat het Alpenlandschap, de mooie alpenweiden zien maar ook traditioneel vakmanschap en veel interessante verhalen en gesprekken met de lokale bevolking. Zo heeft de mystieke uitstraling van het Kaisermassief aanleiding gegeven tot vele legendes over het ontstaan van deze berg. De muzikale gasten zijn: de Zellberg Buam, het Trio Alpin, de Pseirer Spatzen, de Mayrhofner, Tirol Power, Eberhard & Stefanie Hertel, de Alpenoberkrainer, Sigrid & Marina, de Casanova’s uit het Zillertal en Walter Scholz.

Uitzending: Zondag 7 april om 18:00 uur

Melodien der Berge – Imst

In deze aflevering gaat presentator Michael Harles naar de regio Imst die zich kenmerkt door een adembenemend berglandschap, levende tradities, culinaire specialiteiten en vele interessante verhalen en gesprekken met de lokale bevolking. De muzikale gasten zijn : Ursprung Buam & Alpenbrass, Andrea Wirth, das Tiroler Echo, das Quintett uans zwoa drei, die Tschirgant Spatzen, die Jodlervagabunden & Walter Scholz.

Uitzending: Donderdag 11 april om 15:00 en Zondag 14 april om 18:00 uur

Mit Musik auf Reisen – Zu Gast in Bad Tatzmannsdorf

In dit muzikaal reisprogramma gaan we langs schitterende toeristische plekjes in de Alpenlanden onder begeleiding van de mooiste Schlager & Volksmuziek. In deze uitzending gaan we naar Bad Tatzmannsdorf in het oosten van Oostenrijk. De muzikale gasten zijn onder andere:Andy Borg, Christian Lais, Oswald Sattler,Mario & Christoph en Vincent & Fernando.

Uitzending: Donderdag 18 april om 15:00 en zondag 21 april om 18:00 uur

Mit Musik auf Reisen – Friaul

In deze uitzending reist Marlena Martinelli door Friaul, een regio in het noord-oosten van Italië en krijgen we natuurlijk ook de mooiste schlager en volksmuziek te horen. In deze uitzending zijn onder andere te zien: Gottfried Würcher, Markus Wolfahrt en Rudy Giovanni.

Uitzending: Donderdag 25 april om 15:00 en zondag 28 april om 18:00 uur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven