web analytics

Giovanni Zarrella präsentiert: 50 Jahre Roland Kaiser bij ZDF

Op zaterdag 24 februari viert de ZDF dat Roland Kaiser vijftig jaar op het podium staat. Presentator Giovanni Zarrella blikt samen met Roland terug op een bijzondere carriere en viert het jubileum met vele andere artiesten.

In het middelpunt van de avond staan hits van Roland Kaiser uit de afgelopen vijftig jaar die in een nieuw jasje worden gestoken en er bijzondere duetten worden gezongen. Zo zullen Beatrice Egli, Oli.P en Kerstin Ott op die naast een medley van haar hits ook een duet met Roland zingt.

Andere duetten zijn er met Melissa Naschenweng, Semino Rossi en Thomas Anders die met de Modern Talking-hit Cheri Cheri Lady voor een feeststemming zorgt. Nino de Angelo en Gregor Meyle hebben voor Roland Kaiser een emotionele ballade geschreven. Natuurlijk mag op deze avond ook het door Maite Kelly geschreven nummer Warum hast Du nicht Nein gesagt niet ontbreken. Komiek Bülent Ceylan laat horen dat het nummer Santa Maria ook als rocknummer weet te overtuigen.

Ook internationale klassiekers staan op het programma. Met Kim Fisher zingt Roland Kaiser het programma Summer Wine en Albert Hammond presenteert zijn wereldhits “It Never Rains In Southern California” und “Nothing’s Gonna Stop Us Now”

Naast de muzikale hoogtepunten zien we ook filmpjes waarin we het leven van Roland Kaiser zien. Vrienden en kennissen eren hem als artiest en persoon die niet alleen bekend staat als zanger maar ook om zijn politieke en sociaal engagement.

Uitzending: Zaterdag 24 februari om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven