web analytics

Michael Wendler met Die Maske fällt

Michael Wendler Op 20 maart verschijnt “Die Maske fällt“,  het nieuwe album van Michael Wendler. Het is het eerste studioalbum wat verschijnt van hem sinds 2012.

Michael Wendler heeft twee jaar lang de tijd genomen voor het album. Hij heeft geschreven, gezongen en daarna had hij dertig nummers, iets teveel voor album en moest er geschrapt worden. Voor het eerst heeft Michael Wendler twee nummers geschreven met een andere schrijver. Nu zijn er dertien nummers en een hitmix. Natuurlijk zijn ze dansbaar, wat kunnen we ook anders verwachten van de Koning van de popschlagers.

Maar er staat ook een ballade op met de naam “Volltreffer“, wat de emotionele kant van Michael Wendler laat zien. Ook sterk zijn de nummers “Die Maske fällt“, wat als single is uitgebracht, en dansvloerknallers zijn ook de nummers “Sommer 99“, “Janine” en “Wovon träumst du“.

Bekijk hier Michael Wendler met “Die Maske fällt“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven