web analytics

Laura Wilde en haar album Verzaubert

Laura Wilde Vandaag verschijnt het album Verzaubert van Laura Wilde. Dit is alweer haar derde album.

Voor dit album werkte ze samen met een nieuwe producent, Rainer Kalb en hebben ze samen twaalf nieuwe nummers gemaakt. De eerste single van het album was “Im Zauber der Nacht” en die wist al de nodige mensen te betoveren. Ook de andere nummers overtuigen met optimisme. Laura Wilde heeft met dit album flink meegewerkt. Er staan dansbare nummers op, zoals “Endloser Sommer” maar ook mooie balladen zoals “Alles ist neu“, “Nur mit Dir” en “Sag mir“. Met dit album kan een frisse kleurrijke schlagerlente beginnen.

Bekijk hier de videoclip van Laura Wilde met Im Zauber der Nacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven