web analytics

Carmen Nebel tot 2017 te zien bij ZDF

ZDF Goed nieuws voor de fans van Carmen Nebel. Ze heeft het contract met de zender ZDF verlengt met twee jaar.

Dit betekent dat het programma “Wilkommen bei Carmen Nebel” tot het einde van 2017 op ZDF zal verschijnen. Elk jaar zullen er drie gewone afleveringen van het programma komen, een speciale kerstavonduitzending en een benefietshow met de mooiste kerstnummers. De reden van de contractverlenging zijn de goede kijkcijfers van het programma. De ZDF-baas zegt:”Ik verheug me dat we twee jaar langer met Carmen Nebel gaan werken. Ze is een van de meest prominente Duitse presentatrices. Haar shows op de ZDF hebben ook het afgelopen jaar weer topkijkcijfers opgeleverd.”

De volgende Wilkommen bei Carmen Nebel is op donderdag 2 april te zien bij ZDF.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven