Seelenbeben van Andrea Berg breekt records

Andrea BergHet album Seelenbeben van Andrea Berg breekt het ene na het andere record. Zo kwam het album meteen binnen op de eerste plaats en kreegt ze als eerste artiest een Nummer 1 Prijs van de Officiële Duitse hitlijst. Ook in Oostenrijk en Zwitserland kwam het album op de eerste plaats binnen.

Ondertussen staat het album al voor de derde week op de eerste plaats en dat heeft nog geen enkel album weten te presteren dit jaar. Ook qua verkoopaantallen is het album het best verkopende album van dit jaar. Ook is Seelenbeben vaker verkocht in de eerste weken dan alle andere albums van Andrea Berg. Het album heeft ondertussen ookal de platina status. Komende zomer begint haar nieuwe tournee waar ze Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zal aandoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.