web analytics

Semino Rossi: Mein Weg van donderdag 5 mei op WDR

WDROp donderdag vijf mei is bij de WDR het programma Semino Rossi: Mein Weg te zien.

In Semino Rossi: Mein Weg vertelt de Argentijnse superster zijn levensverhaal begeleid met zijn mooste liefdesliedjes en grote muzikale successen.

Dertig jaar geleden kocht Semino Rossi een enkeltje van Latijns-Amerika naar Europa, Madrid. Hij was toen begin twintig en had maar één droom: een carrière als zanger. Hij wil een platencontract en concerthallen vullen. Maar in de begintijd moet hij als straatmuzikant doorbrengen. Semino Rossi weet deze tijd eerlijk en humorvol te herinneren. Hij keert deze keer met een camerateam terug naar belangrijke stationnen in zijn levensreis: Madrid, Malaga, Monte Carlo, Ostia en Assisi. Daar treft hij ook oude vrienden zoals Humberto, zijn oude leermeester als straatmuzikant.

Uitzending: Donderdag 5 mei om 15:45 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven