Andrea Jürgens en haar album Millionen von Sternen

Andrea JürgensOp vrijdag 18 maart verschijnt van Andrea Jürgens haar nieuwe album Millionen von Sternen.

In de zomer van 2015 verscheen al de nieuwe single Millionen von Sternen die natuurlijk ook op het album staat. Het is een lekker modern nummer, net als de volgende single “Das recht für mehr als eine Nacht”. Echte schlagersmet warme synthesizer-beats, fijne klanken en een goede sfeer, dus echte Andrea Jürgens nummers. Maar het album biedt meer afwisseling en diepte.

Zo is er het nummer “Déjà vu” waarvan de melodie een electro-pop-beat heeft maar toch lekker luchtig klinkt. Maar zoals het hoort staat op dit album ook een ballade, zoals “Eine Träne auf rosa Papier” dat weet te overtuigen met een volle muzikale bezetting, warme akoestische gitaren en een meerstemmig koor waarboven uit nog het gezang van Andrea te horen is. Een andere ballade is “Weil wir Freunde war’n” een hommage aan het vriendschappelijke samenzijn.

Bekijk hier Andrea Jürgens met Déjà vu:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *