web analytics

Schlagerzanger Nic aangeklaagd door ex-vriendinnen

NicDe Duitse schlagerzanger Nic staat bekend als vrouwenmagneet van de schlagerbranche, maar nu hebben zijn drie ex-vriendinnen toch een andere kant van hem laten zien en aangifte tegen hem gedaan. Momenteel is daarvan de rechtszaak bezig.

Volgens de persvoorlichter van de rechtbank in Aken wordt de 34-jarige zanger aangeklaagd wegens verkrachting, sexueel misbruik tegen personen die geen weerstand kunnen bieden en meervoudig en gevaarlijk lichamelijk letsel. Het zou om zeven feiten gaan die tussen 2011 en 2014 hebben plaatsgevonden.

De belangrijkste getuige is zijn ex-vriend en zangeres Claudia Calidri. Zij hadden een jaar lang een relatie en zij verklaard dat ze door hem geslagen is en gedwongen. De eerste zittingsdag is inmiddels geweest en de zanger Nic ziet er nu wat anders uit met een donkere baard. Hij heeft tijdens de rechtzaak niets gezegd, zijn advocaat voerde het woord. Volgens de persvoorlichter van de rechtbank kan hij als hij voor alles veroordeeld wordt rekenen op een gevangenisstraf tot 15 jaar.

In 2014 kwam een soortgelijk verhaal van een ex-vriendin al naar buiten. Ze vertelde dat hij wilde dat ze alleen nog maar bij hem zou zijn en niet meer bij haar vriendinnen. Ook had hij haar arm omgedraaid en haar op bed gegooid. Een andere keer had hij op haar ribben geslagen, heeft hij de ex-vriendin een kopstoot gegeven en probeerde hij haar te wurgen. Ook zou hij hebben gezegd dat ze rustig aangifte kon doen, want als hij uit de gevangenis zou komen zou hij haar vermoorden. Toen wilde hij en zijn management niet reageren op deze berichten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven