VoXXclub en het album Geiles Himmelblau

voXXclubOp 26 februari verschijnt het album “Geiles Himmelblau” van VoXXclub. Het is alweer het derde album van de groep.

Geiles Himmelblau is een echt afwisselend album geworden, waar alle liedjes toch een vorm van een knipoog hebben. Het nummer “Ab geht die Party” is een echt aprés-skinummer maar dan met een goed verhaal. Het nummer “Make that noise (Heast es net)” is iets totaal anders met veel brass, een jaren 60 koortje en veel twist & shout. Al met al is Geiles Himmelblau een afwisselend album met erop een mooie akoestische ballade die kort een enorme opleving krijgt om daarna weer rustig te worden. Het verhaal van de laatste dag wordt vertelt in het nummer “Das letzte Lied” en in het nummer “Der Himmel war blau” gaan alle registers open. Het album zal zeker een nieuw hoofstuk zijn in de bandgeschiedenis, want dan is eht rustig, dan knalt het, rockt het en rollt het. Dan gaan we omhoog en krijgen we het gevoel dat we niet alleen zijn.

Bekijk hier VoXXclub en Geiles Himmelblau:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *