web analytics

Andrea Berg en de single Diese Nacht ist jede Sünde wert

Andrea BergAndrea Berg heeft het nummer “Diese Nacht ist jede Sünde wert” als eerste single uitgebracht van het album “Seelenbeben dat op 8 april 2016 uitkomt.

Het is meer dan twee jaar geleden sinds het laatste studioalbum van Andrea Berg, “Atlantis” uitkwam en het duurt nog iets meer dan een maand voordat haar nieuwe album uitkomt en daarom is als voorproefje nu al de eerste single uitgekomen van het nieuwe album. “Diese Nacht ist jede Sünde wert” is geschreven door Andrea Berg en geproduceerd door Dieter Bohlen. Het is een uptempo nummer wat gaat over een vrouw die haar geliefde niet kan loslaten ook als ze telkens aan hen twijfelt. Voor Andrea Berg is dit nummer niet alleen een liefdesnummer maar ook een metafoor voor het leven.

Bekijk hier Andrea Berg met “Diese Nacht is jede Sünde wert“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven