web analytics

Fantasy met Blinder Passagier

FantasyDe actuele single van de groep Fantasy is het nummer Blinder Passagier. Dit nummer is afkomstig van het album “Freudensprünge“.

Zoals we van Fantasy gewend zijn is het nummer ritmisch en vrolijk, maar gedurende het nummer komen er toch ook wat minder vrolijke thema’s aan bod: bedrog, verdriet, het einde van een grote liefde. Het gaat om het verraad van een geliefde, om het verbreken van een relatie en wat blijft is de radelosheid en vertwijfeling. Je zou het als een treurige ballade kunnen zingen, maar dat doen Martin en Freddy niet, die maken er een dansbare uptempo-nummer van. Het is een nummer dat het gevoel aanspreekt die de meeste fans kennen, en die troost en tegelijkertijd hoop biedt.

Bekijk hier Fantasy met Blinder Passagier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven