Julian David en de single Hollywood

Julian David
De tweede single van Julian David heet Hollywood en is afkomstig van zijn eerste solo-album Süchtig nach dir.

Het nummer is een verkapte liefdesverklaring van Julian David aan zijn fans en vrienden. Het is een dankjewel voor de steun die hij heeft gehad in zijn eerste jaar als solo-artiest nadat hij de groep VoXXclub heeft verlaten. Het nummer Hollywood brengt een goede sfeer en is een echte meezinger. Het is een echte popschlager voor de nieuwe genearie. Aan het nummer hebben liedjesschrijver Olaf Bossi en schrijver en componist Felix Gauder en Oli Nova meegewerkt. De videoclip is opgenomen in de Museum Lichtspiele in München.

Bekijk hier Julian David met Hollywood:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *