web analytics

Andrea Berg krijgt show op ARD

Andrea Berg
Het gerucht ging al een tijdje, maar nu is het officieel bevestigt: Andrea Berg krijgt een televisie-show bij de ARD. Op 12 januari 2013 zal ze te zien zijn met een jubileumsshow ter ere van haar 20 jarige buhne-jubileum. Het is nog niet duidelijk hoe de show er uit zal zien of welke gasten er komen, maar zoals het er nu uitziet is het een eenmalige show.

De opnames van deze show vinden plaats op 7 december 2012 in de Baden-Arena in Offenburg. En wordt dus een maand later, in januari uitgezonden. Deze show neemt dus de plek in in de uitzendschema’s van de Krone der Volksmusik wat verplicht een jaar moet overslaan. Andrea Berg treed in de voetsporen van Helene Fischer, die op eerste kerstdag 2011 een eigen show op de ARD had.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven