web analytics

Krone der Volksmusik slaat een jaar over

Krone der Volksmusik
Voor alle fans van het programma Krone der Volksmusik en presentator Gunther Emmerlich is het een treurig bericht. De prijsuitreiking die jaarlijks begin januari plaats vind moet een jaartje overslaan van de Duitse omroep MDR. Het programma wordt onder handen genomen en verder ontwikkelt.

Sinds 15 jaar treden de grootste schlager en volksmuzieksterren op in het programma Krone der Volksmusik. Op basis van verkoopcijfers werden er nominaties gemaakt in verschillende categorieën en daaruit werd een winnaar gekozen. Maar in 2013 worden er geen ‘Kronen’ uitgedeeld, het programma wordt dus herzien en opnieuw tegen het licht gehouden. De voorzitter van de stadthal in Chemniz is ook teleurgesteld met deze beslissing, want het was het succesvolste productie in Chemniz.

Laten we hopen voor de Krone der Volksmusik uitstel geen afstel betekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven