web analytics

Tweede album van Olaf komt in oktober

Olaf Malolepski
Na het grote succes van zijn solo album komt Olaf Malolepski in oktober met zijn tweede solo album. Het album heeft de naam “Wenn der Anker fällt” gekregen en zal op 12 oktober 2012 in de winkel liggen.

Een dag later, op zaterdag 13 oktober, zingt Olaf Malolepski een nummer van zijn nieuwe album bij het Herbstfest gepresenteerd door Florian Silbereisen. Dat begint een traditie te worden want ook bij zijn vorige album, Tausend rote Rosen, was dit het geval.

In november begint in Stuttgart zijn allereerste solo-tournee, met medewerking van zijn dochter Pia Malo. Na een maand lang touren door Duitsland is zijn laatste optreden op 22 november in de Hessenhalle in Alsfeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven