web analytics

Terugkijken: Die größten Hits aus Immer wieder sonntags

Immer wieder Sonntags

Op zondag 16 mei was bij de SWR weer het programma Die größten Hits aus Immer wieder sonntags te zien. Dit programma is nog een maand via internet te bekijken.

De kijker kan zich weer verheugen op de beste optredens uit Immer wieder Sonntags vanaf 2005, want sindsdien presenteert Stefan Mross dit programma en dat zijn al meer dan 130 afleveringen en 1300 optredens. Keus genoeg voor de mooiste optredens qua muziek en comedy.

De artiesten deze week zijn:Andreas Gabalier, Eva Lind, Peter Kraus, Mara Kayser, Paveier, Judith und Mel, Costa und Lucas Cordalis, Die Cuba Boarischen, Johannes Kalpers, Oesch’s die Dritten en Dui do on de Sel

Die größten Hits aus Immer wieder sonntags is tot 16 juni 2021 te zien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven