web analytics

Jürgen Drews en Und ich schenke dir einen Regenbogen

Jurgen DrewsDe bekende feestzanger Jürgen Drews heeft het nummer “…und ich schenke dir einen Regenbogen” uitgebracht als nieuwe single.

Sinds jaren weet de Koning van Mallorca zijn fans te vermaken, want in 1967 heeft van zingen zijn beroep gemaakt. Daarna volgde de grote hits zoals Ein Bett im Kornfeld, ‘Barfuß durch den Sommer’ en Ich bau dir ein Schloss. In zijn nieuwe single bewijst hij dat liefdevolle en fantasievolle teksten en moderne partysound goed bij elkaar passen. Deze discofoxschlager zorgt er voor dat de benen van de vloer gaan met moderne dance sounds en een goede elektrische gitaar.

Bekijk hier Jürgen Drews met Und ich schenke dir einen Regenbogen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven