web analytics

Immer wieder Sonntags bij ARD van zondag 12 juni

Immer wieder Sonntags

Op zondag 12 juni presenteert Stefan Mross de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Immer wieder Sonntags op de ARD.

Voor het achttiende jaar alweer brengt Stefan Mross met zijn team muziek en een goed gevoel op de zondagochtend. In een gloednieuw decor met een nieuwe frisse look komt het programma nogsteeds uit Rust vanuit het Europpark naast de waterwereld Rulantica. Naast Stefan Mross staat uiteraard Anna-Carina Woitschack die in haar sterrenkeuken met de gasten uit het programma gaat koken.

De muzikale gasten deze week zijn: Hansi Hinterseer, Oliver Onions, Giovanni Zarrella, Michelle, Anita & Alexandra Hofmann, voXXclub, Dorfrocker, Tim Peters, Luna Klee, Anna-Carina Woitschack en Simon Broch

Uitzending: Zondag 12 juni om 10:03 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven