web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 7 juli 2024

Op zondag 7 juli presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.Deze uitzending van ZDF-Fernsehgarten zou weleens de meest romantische van het jaar kunnen zijn. Er hangt liefde in de lucht in de huwelijkstuin. Drie paren gaan de strijd met elkaar aan om een huwelijksreis van hun dromen te winnen. Maar zoals altijd zijn er de nodige tips en tricks en is er natuurlijk veel muziek.

De (muzikale) gasten zijn: Aura Dione, Johnny Logan, Marina Marx, Jay Khan, Claudia Jung, Julian Reim, Abenteuerland – Das Musical, Mandy Mettbach, Florence Arman, Knappe, Molow X Collessio X Missing Heart, Froonck Matheé en Robin Pietsch

Uitzending: Zondag 7 juli om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven