web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 12 juni

Op zondag 12 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van de ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

En het is een bijzondere aflevering, het is namelijk de zeshonderdste! De show begon op 29 juni 1986 en al snel was het programma een vast onderdeel van de ZDF-programmering op de zondag en in 2014 werd het programma zelfs opgenomen in het Guinnesboek of Records als langstlopende Live-Open-Air-programma. Voor het jubileum ontvangt Andrea verschillende sterren en krijgen we een mix tussen muziek, artistiek, tips en actie.

De gasten deze week: Alphaville, Ramon Roselly, “Let’s Dance”-winnaars René Casselly & Kathrin Menzinger, Culcha Candela, Matze Knop, Sarah Zucker, Alexander Eder, Annemarie Eilfeld, Watershed, Mars Saibert, Pachanta, Night of Freestyle en tv-kok Armin Roßmeier.

Uitzending: Zondag 12 juni om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven