web analytics

Festival der Liebe bij NPO3

Op zondag 7 juli is bij NPO3 een registratie te zien van het concert Festival der Liebe dat op 5 en 6 april 2024 plaatsvond in het Rotterdamse Ahoy. Een tweede editie van dit concert is al aangekondigd en zal plaatsvinden op zaterdag 8 maart 2025.

Jan Smit en Chantal Janzen presenteerde het Eurovisie Songfestival voor Nederland en daar hadden ze het er over dat ze allebei een carrière hebben gehad in Duitsland en hun voorliefde voor de Duitstalige muziek. Toen bedachten ze dat het leuk zou zijn om een eigen schlagerfestival te organiseren, er geloofde en steeds meer mensen in en op en 6 april was het zo ver. Chantal trok haar dirndl aan, Jan zijn lederhosen en samen presenteerde ze het concert en traden natuurlijk ook zelf op.

Bij Festival der Liebe kan de kijker genieten van de beste Duitstalige muziek gezonden door onder andere Heino, Dennie Christian en Frans Bauer. Maar ook rapper Donnie, Vajén van den Bosch en Marco Schuitmaker weten met de grootste Duitse meezingers de zaal op de kop te zetten.

Uitzending: Zondag 7 juli om 21:35 bij NPO3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven