web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg – Das Beste van 6 juli 2024

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 6 juli was bij de SWR een compilatieaflevering te zien van Schlager-Spaß mit Andy Borg. Deze uitzending is nog een maand via internet te bekijken.Presentator en zanger Andy Borg laat in deze aflevering de beste optredens zijn uit de afgelopen maanden: geliefde zangers en zangeressen, schlagerlegenden, nieuw talent en veel muziek met hart en ziel. Het zal een gezellige avond worden.

We zien optredens van onder andere: Gitti & Erika, de Zweedse Harpo met zijn legendarische hit Moviestar, Patrick Lindner met een medley, Romy Kirsch, Rudy Giovannini, Semino Rossi en Linda Feller. En ook wordt er stilgestaan ij het overlijden van Eberhard Hertel en zijn grote hit Kleine Fische werden groß.

Deze uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg – Das Beste is nog tot 5 augustus 2024 te bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven