web analytics

die Cappuccinos en Curaçao, Holland unter palmen

Die CappuccinosDe groep Die Cappuccinos hebben de DVD Curaçao, Holland unter Palmen uitgebracht. Ze hebben daar veertien videoclips opgenomen die horen bij de nummers die op hun album “Zusammen stark” staan.

We zien de drie Cappuccinos bij de beroemde locaties zoals het historische landhuis San Juan en het droomstrand De grote Knip. In maarliefst tien dagen zijn er videoclips opgenomen van nummers zoals “Rosanne“, “Du warst nicht zu verhindern” en “Wie das Leben liebt“. Maar natuurlijk werd er ook gezwommen met dolfijnen en dat was een hoognodige verkoeling want de temperaturen waren best hoog tijdens de opnames. De videoclip van de nieuwe single “Wahrheit” werd opgenomen op het onbewoonde eiland Klein Curaçao bij de vuurtoren. Ook werd daar opgenomen voor het nummer “Nicht überlebensfähig” waar een schipswrak een hoofdrol in speelt, het gebied is dan ook een trekpleister voor duikers.

Bekijk hier Die Cappuccinos met Wahrheit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven