web analytics

Nicole en de single Wir seh’n uns im Himmel

NicoleDe nieuwe single van Nicole heet “Wir seh’n uns im Himmel” en staat op haar nieuwe album Traumfänger die midden april 2016 verschijnt.

Het nummer “Wir seh’n uns im Himmel” heeft een dansend ritme en is een lied voor en over de liefde en het geluk. Het kondigt ook meteen het album “Traumfänger” aan. Deze talisman uit de Indianencultuur zorgt voor dromen, geluk en harmonie gedurende het hele leven. De Droomvangers worden boven het bed of in het huis opgehangen om de dromen en visies op te vangen. De positieve dromen gaan er doorheen en de slechte dromen blijven in het netje vastzitten. De nummers op het album gaan over de hele levenscyclus.

Bekijk hier Nicole met “Wir seh’n uns im Himmel“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven