web analytics

Marianne & Michael met Lebenslänglich (ohne Bewährung)

Marianne & MichaelMarianne & Michael hebben na zeven jaar een nieuw album uitgebracht. “Lebenslänglich (ohne Bewährung)” is alweer het 33ste album uit hun carrière.

Op “Lebenslänglich (ohne Bewährung)” gaan Marianne & Michael ook een beetje een nieuwe muzikale weg op. Er staat een goede mix tussen gevoelige balladen en krachtige midtempo-nummers op. Het is volksmuziek met Countrysound, Rockgitaren en schlager, knipogen met melancholie maar vooral Marianne & Michael. Zo staat hun versie van het bekende nummer “Hallo Maus – i wui nur z’ruck zu Dir” er op en ook “die Sünde a Dirndl an“, maar ook staan er nieuwe nummers op zals “Wo geh’t denn hier zum Leben“, “Romantisch” en “Mei’ Herzalbumbat“. Met het nieuwe album hebben Marianne & Michael weer laten zien waarom ze bij de top van de Duitse entertainment behoren, er zit zoveel afwisseling in, maar toch blijft hun eigen stijl hoorbaar.

Bekijk hier Marianne & Michael met “Hallo Maus – i wui nur z’ruck zu Dir“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven