web analytics

Frank Lukas en de ballade Danke

Frank Lukas De platenmaatschappij van Frank Lukas is lekker bezig. Het album Intesiv komt pas in januari 2015 uit, maar nu brengt hij al zijn derde single uit van dit album. Ook is er al meteen een videoclip beschikbaar.

Het nummer “Danke” is een ballade en een echte liefdesverklaring. Het gaat om het gevoel om eindelijk de juiste partner te hebben gevonden om het leven mee door te gaan. Het nummer spreekt alle mensen aan die een harmonische relatie niet als vanzelfsprekend zien en de wens hebben om eens dankjewel te zeggen. Het nummer staat dus op het album Intensiv, wat een persoonlijk album is geworden waar emotionele grenzen zijn verlegd. Met deze ballade en de andere nummers belooft het een goed album te worden voor schlager en schlagerfox-fans.

Bekijk hier Frank Lukas met Danke:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven