web analytics

Roland Kaiser Sag bloß nicht Hello

Roland Kaiser Met het nummer “Sag bloß nicht Hello” brengt Roland Kaiser alweer de derde single uit van zijn album Seelenbahnen.

Het nummer is gemaakt door Götz von Sydow en Maite Kelly. De zangeres ging in 2012 naar een concert van Roland Kaiser en ontmoette hem ook. Daar zei ze tegen hem dat zijn nieuwe liedjes haar als vrouw niet echt aanspraken. Roland vroeg wat hij daar aan moest doen en zij antwoordde heel gevat: Mij liedjes laten schrijven. En dat is gebeurd, want op Seelenbahnen staan maar liefst zes titels van haar hand. Nu is dus een nummer van haar als single uitgebracht en het is al een fanfavoriet.

Bekijk hier Roland Kaiser met Sag bloß nicht Hello:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven