web analytics

Chris Roberts uit huis gezet door ex-vrouw

Chris Roberts De 68-jarige Chris Roberts moet zijn huis uit. Dat heeft zijn ex-vrouw Claudia (53 jaar) voor elkaar gekregen door naar de rechter te stappen.

In 1990 kocht Chris Roberts het huis in Happach welke hij later uit liefde voor zijn vrouw aan haar heeft overgedragen. Na de scheiding mocht hij in het huis blijven wonen tot nu. Ex-vrouw Claudia zegt:”Het klopt dat ik mijn ex-man heb aangeklaagt om het huis te verlaten. Mijn familie is voor mij altijd het belangrijkste. Ik hou van mijn kinderen en ik vind het spijtig dat ze door het onverantwoord met geld om gaan van hun vader dat ze nu hun ouderlijk huis kwijtraken.” Chris Roberts zou na de scheiding in 2008 geen cent huur hebben betaald. Hij zegt op zijn beurt dan weer dat Claudia als huiseigenaar niets aan onderhoud heeft gedaan en het huis niet goed bewoonbaar heeft gehouden.

Inmiddels heeft hij het huis verlaten uit liefde voor zijn beide kinderen, Jessica Vanessa (25 jaar) en Jerôme (22 jaar). Hij wil niet dat ze onder de situatie leiden en heeft dus vrijwillig het huis verlaten. Hoe het verder gaat ligt aan de advocaten en verder kijkt hij uit naar zijn nieuwe thuis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven