web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 7 september 2014

ZDF Aankomende zondag presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten. In deze aflevering gaan de presentatoren Andrea Ballschuh en Ingo Nommsen dansen. In 90 minuten moeten ze een choreografie kunnen dansen, de kijkers kunnen per telefoon de winnaar bepalen.

Er wordt nog meer gedanst, de breakdance-formatie Team Recycled van Detlef D! Soost is van de partij net als de Deense groep Robotboys. Maar er is ook plek voor magie, de Nederlandse groep Magic Unlimited zal trucs laten zien en zelfs Andrea Kiewel speelt een rol.

Expert Jeanette Marquis legt uit wat een Flapjack is en er is ook weer een poging tot een nieuw wereldrecord, Anika Stuhr wil dat met touwtje springen doen, maarliefst 111 sprongen in een minuut. Ook laat Jürgen Mohr de kijker zien hoe de wereld van het quad-rijden eruit ziet. Televisiekok Armin Roßmeier laat zien wat je met aardappels kunt doen.

De muzikale hoogtepunten deze aflevering zijn: Hermes House Band, de groep Brings, Peter Kraus, Maria Levin, Peter Schilling, de band Remo, Damon Paul met Daniel Schuhmacher en Kaoma met hun wereldhit Lambada.

Uitzending: Zondag 7 september om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven