web analytics

Verena & Nadine brengen single Unzertrennlich uit

Verena & Nadine De tweeling Verena & Nadine hebben de zomer van hun leven. Op 5 september komt hun album Zwei Herzen uit en van dit album brengen ze nu de single “Unzertrennlich” uit.

Ze werden deze zomer bekend door hun nummer “Zwei Herzen – ein Lachen” dat ze door zeven keer de zomerhitparade te winnen telkens terug kwamen bij Immer wieder Sonntags. Maar de muzikaliteit zat er al vroeg in, op 7-jarige leeftijd speelden ze blokfluit en gingen later bij de muziekvereniging om klarinet en trompet te leren spelen. Nadine is enkele jaren trompetlerares bij de vereniging en zingt ook af en toe bij optredens terwijl Verena in verschillende bandjes heeft gezeten als zangeres. Inmiddels zijn ze bekend als schlagerduo en weten ze de luisteraar met hun charme te betoveren.

Het nummer Unzertrennlich heeft een klassieke schlagersound, maar is toch modern met een poppige beat, zodat het nummer lekker fris en modern klinkt. Hierdoor is het een nummer wat bij jongeren aansluiting zal vinden, maar ook andere schlagerfans zullen bij het beluisteren een lach op het gezicht verschijnen.

Bekijk hier Verena & Nadine met Unzertrennlich:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven