web analytics

Nur für dich nieuwe single Bernhard Brink

Bernhard Brink Bernhard Brink brengt met het nummer “Nur für dich” alweer de derde single uit van zijn album “Aus dem Leben gegriffen“.

Bij de schlagers heb je heel veel liefdesnummers en vaak zijn ze mierzoet met een hoop clichés, maar niet bij Bernhard Brink. Hij staat bekend om zijn klare woorden zonder zijn gevoelens te verbergen. De actuele single “Nur für dich” is een liefdesballade met open woorden. Ook wordt de aantrekkingskracht van andere vrouwen niet verzwegen, maar uiteindelijk geeft hij toe aan zijn ware liefde in het nummer.

Nur für dich” is een nummer met oprechte toewijding, die de liefde niet overdrijft, maar met eerlijke en duidelijke woorden neerzet. Zachte pianoklanken en vakkundige strijkers geven het nummer een muzikale omlijsting. De toenemende dynamiek geeft het nummer een klassiek hoogtepunt. Hierdoor is het een prachtige ballade die in zijn eerlijkheid en muzukale uitdrukking niets te wensen over laat.

Bekijk hier Bernhard Brink met Nur für dich:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven