web analytics

Sterne über Venedig is nieuwe single van Linda Fäh

Linda Fäh
De Zwitserse zangeres Linda Fäh brengt de single “Sterne über Venedig” uit van haar album Du oder keiner. Het nummer heeft ook weer de gitaren en de treffende popschlagersound die ook weer naar passie klinkt net zoals dat bij haar vorige single nog doorschemerde. De tekst is geschreven door Stefan Roos en de in je hoofd hangende popsound is gemaakt door Tommy Mustac.

Haar album Du oder keiner kwam in mei dit jaar uit en lijkt het popschlagerhoogtepunt van het jaar te worden. In Zwitserland stond het album al op plek 22 in de hitlijst en ook de gelijknamige single is op youtube al meer als 90.000 keer bekeken, helemaal niet slecht voor een debuutsingle.

Bekijk hier Linda Fäh met Sterne über Venedig:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven