web analytics

Beatrice Egli werkt aan nieuw album

Beatrice Egli
Sinds Beatrice Egli de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar won is het hard gegaan met de carrière van de Zwitserse zangeres. Ze bracht twee albums uit, Glücksgefühle en Pure Lebensfreude die beide geproduceerd zijn door Dieter Bohlen. Ondanks het succes van beide albums wordt toch de samenwerking tussen die twee niet dorogezet, maar Beatrice Egli werkt inmiddels aan een nieuw album, dat als het goed is in de herfst van 2014 moet verschijnen.

Het werk aan deze nieuwe cd vergt de opperste concentratie van Beatrice Egli: “In dit album zit heel veel Beatrice, het is voor het eerst dat ik ook nummers zelf schrijf, muziek en tekst”, zegt ze. Over de titel van het album wordt nog niet gesproken, dat is het geheim dat de schlagerzangeres niet wil verklappen. Ook veel fans verheugen zich natuurlijk op het nieuwe album in de herfst van 2014, want in die periode gaat ze ook weer op tournee door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven