web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 24 augustus 2014

ZDF Op zondag 24 augustus gaat het bij ZDF-Fernsehgarten over bijzondere mensen die allerlei dingen kunnen met alleen hun gedachten. Zo ontvangt Andrea Kiewel met Joachim Llambi deze week Rüdiger Gamm die heel goed kan hoofdrekenen, Bernhard Wolff kan achterstevoren praten, de mentalist Farid kan dan weer heel goed gedachten lezen en de 14-jarige Theresa Schenker kan de volgorde van 52 speelkaarten onthouden en daarna opzeggen. De viervoudige eenwieler-wereldkampioen Lutz Eichholz heeft veel concentratie nodig. Hij wil 15,66 meter op een dun lijntje rijden en als dat lukt is dat een plekje Guinnes boek of World Records waard.

Natuurlijk zijn er ook muzikale gasten: Dr.Alban zingt zijn megahits Sing Hallelujah en It’s My Life. Ook te gast is de groep Redweik, Rainbirds, Mehrzad Marashi, Las Ketchup zingt hun Ketchup Song. Verder te gast zijn Kerstin Merlin, Miriam Cani die in Albanië een grote ster is, Markus, Laura Wilde, Luxuslärm en Baccara.

Uitzending: Zondag 24 augustus om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven