web analytics

Wilkommen bei Carmen Nebel van 17 april 2014

ZDF Carmen Nebel presenteert op donderdag 17 april een Paasaflevering van Wilkommen bei Carmen Nebel uit Halle an der Saale.

Udo Jürgens presenteert zijn nieuwste nummer en Hape Kerkeling zingt een duet met schlagerster Mary Roos. Andreas Gabalier raakte geïnspireerd door een reis door Amerika en hij zingt zijn grote hit “I sing a Liad für Di” dan ook in een Country-versie. Om het jubileum te vieren van het nummer Waterloo van ABBA heeft Carmen een revival band samengestelt.

De kok Alfons Schuhbeck is te gast en gaat zingen, maar ook gaat hij de strijd met eieren aan met operaster Rolando Villazon. Andere gasten in de uitzending zijn: Cliff Richard, Ross Anthony, die Olsen-Brothers, die Höhner, Großstadt Freunde, Elaiza, Oonagh en Michelle.

Uitzending: Donderdag 17 april om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven