web analytics

Michelle heeft videoclip Paris en goud voor haar album

Michelle Goede berichten voor de Duitse schlagerzangeres Michelle: Haar best-of album is in Oostenrijk al goud.

Na maarliefst vier dagen is het Best-of album van Michelle al zovaak over de toonbank gegaan dat het al een gouden plaat is. Ze is er zelf ook heel enthousiast over en vind het wahnsinn. Het is niet het enige goede nieuws, ook is de videoclip van het nummer Paris naar buiten gebracht. Het nummer heeft op de eerste plaats van de schlagerhitlijst gestaan. In de videoclip zien we, hoe kan het ook anders, Michelle in Parijs en terwijl ze zingt zien we een dolgelukkig stelletje door de stad van de liefde lopen.

Bekijk hier Michelle met Paris:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven