web analytics

Christian Lais met Wer kämpft neben mir

Christian LaisNa de succesvolle duetten met Ute Freudenberg brengt Christian Lais nu weer een solo single uit, namelijk Wer kämpft neben mir van zijn album Neugebor’n.

Er zijn momenten, vooral na een pijnlijke scheiding, dat je vrienden nodig hebt. Iemand die zegt dat je er mag zijn, die je in zijn armen neemt, naar je luistert en je raad geeft. Over zo’n vriendschap zingt Christian Lais in dit nummer. De afgelopen tijd is de zanger veel onderweg geweest, eerst met Ute voor een duetten-tour, daarna ging hij op kersttour met Stefan Mross om daarna nog een keer met Stefan met de “Immer wieder sonntags”-tour onderweg.

Beluister hier Christian Lais met Wer kämpft neben mir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven