web analytics

Willi Gabalier komt met Rock Me Amadeus

Willi GabalierDe nieuwe single van Willi Gabalier is uit. Het is een cover geworden van het bekende nummer “Rock me Amadeus“.

Met het nummer brengt Willi Gabalier een ode aan twee grote Oostenrijkse muzikanten: Wolfgang Amadeus Mozart en Falco, waarvan het origineel is. Dertig jaar geleden was het nummer populair en wist het niet alleen in Oostenrijk en Duitsland op de eerste plek in de hitlijst te staan maar ook in Amerika en in Engeland. Het nummer is in Hamburg opgenomen samen met een kinderkoor en in dialect ingezongen. Het nummer is wel een ander genre dan zijn vorige single, “Im Weissen Rössl“, dit nummer gaat meer richting de rock-pop en spreekt daarmee een jongere doelgroep aan.

Bekijk hier Willi Gabalier met Rock me Amadeus:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven