web analytics

Hannah haar nieuwe single heet Weil i bin a Diandl

Hannah De Oostenrijkse Hannah brengt het nummer Weil i bin a Diandl uit, het is afkomstig van haar huidige album Weiber es isch Zeit.

Het nummer is alweer de vierde single die van haar album afkomstig is. Het album had een goede start en lag meteen op koers voor goud. Het nummer Weil i bin a Diandl heeft het thema hoe het is om een geëmancipeerde en succesvolle vrouw te zijn. Het is vol energie, modern, pop maar ook traditioneel. Passend bij het begin van de lente overtuigt het nummer met een goede melodie en een frisse sound wat natuurlijk meteen het lentegevoel over weet te brengen.

Bekijk hier Hannah met Weil i bin a Diandl:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven