web analytics

Stefan Mross krijgt tv-show voor zijn jubileum

Stefan Mross Het begint op een trend te lijken om artiesten een (eenmalige) televisieshow te geven als ze een jubileum hebben. Dat doet de ARD ook met Stefan Mross, want hij heeft wat te vieren.

Stefan Mross melde op zijn facebook-pagina dat op 28 september 2014 een twee uur durende show wordt uitgezonden op de ARD. Het programma heet “25 Jahre Stefan Mross & Freunde…” en wordt enkele weken eerder op 4 september opgenomen in het Europapark in Rust. Voor Stefan Mross gaat er een grote droom in vervulling en hij is er zeker van dat het een geweldige uitzending wordt. Ook bedankt hij nog de SWR en de ARD voor het vertrouwen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven