web analytics

Semino Rossi brengt Best-Of album uit

Semino Rossi Vandaag verschijnt het eerste Best Of-album van de Argentijnse schlagerster Semino Rossi.

De schlagerster heeft fans in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, België en Zwitserland en dit jaar viert hij ook nog eens dat het tien jaar geleden is dat hij zijn eerste album uitbracht. En in die tien jaar is het hard gegaan, een ECHO, vier keer een Amadeus Award en nog meer gouden en platina-albums.

Op het album staan natuurlijk zijn grootste hits zoals “Ja – ich würd es immer wieder tun“, “Rot sind die Rosen“, “No Mas Boleros“, “Buenos Dias – Ich bin wieder hier” en zijn actuele hit “Bella Romantica“. Op het album staan ook vier nieuwe nummers, waaronder “Dich zu lieben ist schön” die ook op single zal verschijnen. Andere hoogtepunten op het album is het duet “Aber dicht gibt’s nur einmal für mich” met Andrea Berg en het nummer “You Raise Me Up” wat hij samen met Helene Fischer zingt.

De Best Of is in verschillende uitvoeringen te koop. Zo is er een met 1 cd te koop. Een editie met 1 cd en 1 dvd. Een editie met twee dvd’s. Een editie met drie cd’s en 2 dvd’s en een editie met drie cd’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven