web analytics

Kiwis Insel-Abenteuer van 16 maart 2014

ZDF Een vulkanisch landschap, bijzondere wijn, ongerepte natuur en een astronomie om u tegen te zeggen: dat en veel meer heeft het kleine canarische eiland La Palma te bieden. Andrea Kiewel bezoekt samen met Joachim Llambi en Lutz van der Horst de mooiste plekken van het eiland.

De in Spanje geboren Llambi weet alles van de Malvasia wijn en hij bezoekt dan ook de wijngaardes samen met Andrea Kiewel. Lutz van der Horst laat zien hoe het met zijn conditie staat, want de wandelroutes zijn voor hem een flinke uitdaging. Andrea Kiewel kijkt ook naar een grote telescoop en krijgt te horen waarom La Palma zo belangrijk is voor de astronomie.

Muziek is er ook. Er zijn optredens van onder andere: Andrea Berg, Howard Carpendale, Glasperlenspiel, Christina Stürmer en Marquess.

Uitzending: Zondag 16 maart om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven